ΑΚΑΔΗΜΙΑ


Από το 1998, η ακαδημία μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εκπαίδευσης αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας, αφιερωμένη στην ενδυνάμωση των ατόμων με τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να προστατευτούν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Ειδικευόμαστε στα συστήματα "Kapap Krav Maga" και "Tactical Hand-to-Hand Combat", προσφέροντας ολοκληρωμένα και πρακτικά προγράμματα εκπαίδευσης σχεδιασμένα να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και επιπέδων δεξιοτήτων.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση αυτοάμυνας που να είναι ταυτόχρονα αποτελεσματική και προσβάσιμη από τον καθένα. Πιστεύουμε στη σημασία της προσωπικής ασφάλειας και στοχεύουμε να εξοπλίσουμε τους μαθητές μας με τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τους άλλους. Τα προγράμματά μας βασίζονται σε σενάρια πραγματικού κόσμου, διασφαλίζοντας ότι αυτά που μαθαίνετε είναι εφαρμόσιμα στην καθημερινή ζωή.

Kapap Krav Maga: Το Kapap (Krav Panim el Panim) και το Krav Maga φημίζονται για την πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Αυτά τα ισραηλινά συστήματα αυτοάμυνας επικεντρώνονται στην εξουδετέρωση των απειλών γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα μαθήματά μας στο kapap krav maga καλύπτουν μια σειρά τεχνικών, όπως τα χτυπήματα, οι συμπλοκές και ο αφοπλισμός επιτιθέμενων. Δίνουμε έμφαση στην απλότητα και τις ενστικτώδεις κινήσεις, διευκολύνοντας τους μαθητές να μάθουν και να εφαρμόσουν αυτές τις τεχνικές υπό πίεση.

Tactical Hand-to-Hand Combat: Η τακτική μας εκπαίδευση σώμα με σώμα υπερβαίνει τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να μάθουν προηγμένες δεξιότητες μάχης, που χρησιμοποιούνται συχνά από το στρατιωτικό και το προσωπικό επιβολής του νόμου. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει τεχνικές για μάχη από κοντά, μάχη εδάφους και χρήση καθημερινών αντικειμένων ως αυτοσχέδια όπλα.

Οι Εκπαιδευτές μας

Η ομάδα των εκπαιδευτών μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εκτεταμένο υπόβαθρο στις πολεμικές τέχνες, τη στρατιωτική εκπαίδευση και την εκπαίδευση επιβολής του νόμου. Δεν είναι μόνο ειδικευμένοι επαγγελματίες αλλά και παθιασμένοι δάσκαλοι αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους ασφάλειας. Κάθε εκπαιδευτής φέρνει μια μοναδική προοπτική και ένα σύνολο δεξιοτήτων, διασφαλίζοντας ένα πλούσιο και ποικίλο περιβάλλον μάθησης.

Η Φιλοσοφία της Εκπαίδευσης μας

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση αυτοάμυνας πρέπει να είναι ρεαλιστική, πρακτική και προσαρμόσιμη στις ανάγκες του κάθε ατόμου. Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για την οικοδόμηση αυτοπεποίθησης, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας. Εστιάζουμε στη δημιουργία μιας υποστηρικτικής κοινότητας όπου οι μαθητές μπορούν να μάθουν και να αναπτυχθούν μαζί.

Σενάρια πραγματικού κόσμου: Η εκπαίδευση βασίζεται σε σενάρια και απειλές πραγματικού κόσμου. Διδάσκουμε στους μαθητές πώς να αντιδρούν αποτελεσματικά σε διάφορες καταστάσεις, από καυγάδες στους δρόμους μέχρι πιθανές εισβολές στο σπίτι.

Προσαρμοστικότητα: Οι τεχνικές είναι προσαρμόσιμες σε διαφορετικά περιβάλλοντα και καταστάσεις. Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος επαγγελματίας, τα προγράμματά μας είναι προσαρμοσμένα για να καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας.

Συνεχής Βελτίωση: Δεσμευόμαστε για συνεχή βελτίωση και παραμένουμε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα της αυτοάμυνας. Το πρόγραμμα σπουδών μας εξελίσσεται για να ενσωματώνει νέες στρατηγικές και ιδέες.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εμπειρία: Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας στην εκπαίδευση ατόμων σε αυτοάμυνα και τακτική μάχη.

Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση: Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι ολοκληρωμένο και έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις πτυχές της αυτοάμυνας και της προσωπικής προστασίας.

Εκπαιδευτές: Οι εκπαιδευτές μας έχουν υψηλά προσόντα και κατέχουν πλήθος γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας.

Εστίαση στην κοινότητα: Καλλιεργούμε μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας και υποστήριξης μεταξύ των μαθητών μας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ευνοεί τη μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη.

Έλα μαζί μας

Είτε θέλετε να μάθετε αυτοάμυνα για προσωπική ασφάλεια, είτε ενδιαφέρεστε για προηγμένη τακτική εκπαίδευση είτε επιδιώκετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και την ψυχική σας ανθεκτικότητα, η ακαδημία μας προσφέρει ένα πρόγραμμα για εσάς. Ελάτε μαζί μας και γίνετε μέλος μιας κοινότητας αφιερωμένης στην προσωπική ενδυνάμωση και ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματά μας και για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

======

Στέφανος Λιατόπουλος

Ο Στέφανος Λιατόπουλος γεννήθηκε στην Φλώρινα το 1965, είναι ένας έμπειρος βετεράνος της Ελληνικής Αστυνομίας του οποίου η λαμπρή καριέρα καλύπτει δεκαετίες ακλόνητης αφοσίωσης στην δημόσια ασφάλεια.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας του στην Ελληνική Αστυνομία, υπηρέτησε σε διάφορες εξειδικευμένες θέσεις, όπως η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Προστασίας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Τμήμα Εκπαίδευσης και για 2 έτη ως υπεύθυνος Ασφαλείας στην Ελληνική Πρεσβεία Χαρτούμ – Σουδάν.

Η δέσμευση του στην αριστεία και η υποδειγματική υπηρεσία του, κέρδισαν διακρίσεις κύρους, συμπεριλαμβανομένου του Μεταλλίου Αστυνομικής Αριστείας Ανδραγαθίας σε δύο περιπτώσεις και του Μεταλλίου Αστυνομικού Σταυρού για εξαίρετες πράξεις, καθώς και μεγάλου αριθμού επαίνων και εύφημων μνειών.

Καθοδηγούμενος από μια αδιάκοπη επιδίωξη δεξιοτεχνίας στον τομέα του, ο Στέφανος Λιατόπουλος έχει παρακολουθήσει εκτεταμένη εκπαίδευση τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, βελτιώνοντας την τεχνογνωσία του σε πρωτόκολλα ασφαλείας, χειρισμό όπλων, αμυντική οδήγηση, προστασία προστατευόμενων προσώπων και πολλά άλλα.

Ωστόσο, η προσήλωση του στην ασφάλεια εκτείνεται πέρα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Από την ηλικία των 15 ετών, έχει βυθιστεί στην σφαίρα των πολεμικών τεχνών, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην Αυτοπροστασία και Αυτοάμυνα. Ως επίσημος εκπρόσωπος του συστήματος KAPAP KRAV MAGA και ιδρυτής του συστήματος TACTICAL HAND-TO-HAND COMBAT έχει μεταδώσει ανεκτίμητη γνώση σε μεγάλο αριθμό μαθητών που επιδιώκουν να ενδυναμωθούν μέσω της εκπαίδευσης στην Αυτοάμυνα και Αυτοπροστασία.

Το 2024 έκανε ένα βήμα μπροστά στην αποστολή του και ίδρυσε την CORE GROUP / ISBO ACADEMY στη Θεσσαλονίκη, μια εταιρία με πρωτοποριακά νέα προγράμματα κατάρτισης προσαρμοσμένα στις εξελισσόμενες ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των πολιτών.

Η ιστορία της ζωής του Στέφανου Λιατόπουλου είναι απόδειξη της αταλάντευτης αφοσίωσης, της ακούραστης επιμονής και της αδιάκοπης δέσμευσης για την αριστεία που καθορίζουν το αξιοσημείωτο ταξίδι του στην υπηρεσία και την ασφάλεια.































































































======

Ομάδα ηγεσίας









======
Avi Nardia

Ο Avi Nardia είναι ένας παγκοσμίου φήμης δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Έχει διδάξει σε όλο τον κόσμο για δεκαετίες και ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία για να διδάξει την πολεμική τέχνη αυτοάμυνας KAPAP.

Κατά τη διάρκεια των 24 ετών ως εφεδρικός αξιωματικός, ο Avi Nardia (Major, IDF Res.) υπηρέτησε ως επίσημος εκπαιδευτής hand-to-hand και ως αξιωματικός ασφάλειας.

Υπηρέτησε επίσης σε μια Ισραηλινή Ειδική Αντιτρομοκρατική Μονάδα ως μέλος της ομάδας πληροφοριών με το αξίωμα του Στρατηγού Επιτελείου (NCO) και ως επίσημος εκπαιδευτής  αμυντικής τακτικής / CQB. Υπηρέτησε επίσης στην Ισραηλινή Επιχειρησιακή Αστυνομική Ακαδημία ως επίσημος εκπαιδευτής αμυντικών τακτικών και επιχειρησιακής συμπεριφοράς. 

Στα 24 χρόνια εφεδρικής υπηρεσίας στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), κέρδισε τον βαθμό του Ταγματάρχη. Έχει επίσης εκπαιδεύσει αστυνομικές υπηρεσίες και ένοπλες δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, από αστυνομικούς περιπολίας έως μέλη της ομάδας SWAT, SRT και SERT, καθώς και μονάδες στρατού, θαλάσσιων και αντιτρομοκρατικών και ειδικών δυνάμεων. 

Είναι ένας από τους λίγους εκπαιδευτές που ήταν επίσημος εκπαιδευτής για τον ισραηλινό στρατό, την ισραηλινή αστυνομία και τις ισραηλινές αντιτρομοκρατικές μονάδες.

Με 50 χρόνια εμπειρίας σε διαφορετικές πολεμικές τέχνες και CQB, το Avi Nardia Kapap Combatives χρησιμεύει ως δεξαμενή σκέψης, αποθετήριο γνώσεων και ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε σχέση με το επόμενο επίπεδο στην αυτοάμυνα. 

Οι σημερινοί συνδυασμοί τεχνικών KAPAP βασίζονται στην κατανόηση και τη χρήση ρεαλιστικών σεναρίων που έχουν προκύψει από την εμπειρία του πραγματικού κόσμου σε μερικά από τα χειρότερα και πιο απειλητικά περιβάλλοντά. Συγκεκριμένα, το KAPAP ελαχιστοποιεί την ανάγκη χρήσης δύναμης εκ μέρους του ασκούμενου δίνοντας του την δυνατότητα να αναλάβει δράση για την προστασία του εαυτού του ή των αγαπημένων του.

ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ AVI NARDIA

CIVILIAN

Men, women and children in over 35 countries have gained peace of mind and confidence from learning KAPAP.

Civilian clients have also included:
VIP Protection Units
Airline Security
United American Civil Taskforce
Inuit Tribes
Residents of High Crime Areas
Body Guards
Private Security

POLICE

Serbian PTJ
U.S.Marshalls
Italian Carabineri
Royal Canadian Police
London Metro Police
Orange County S.W.A.T.
Upland, CA S.W.A.T.
Texas Dept of Public Safety Houston
Metro Police San Jose Police
Warwick Police
Lancaster S.E.R.T.
Connecticut S.O.R.T.

MILITARY

Israel Special Forces
Israel Police
Brazil Special Forces B.O.P.E.
Serbian Gendarmerie
U.S.Army
U.S. Army SOCOM
U.S.Marine Corps
U.S. Navy

 

======
Avi Nardia Academy


Η Ακαδημία Avi Nardia είναι μια νέα, μοντέρνα και διαισθητική σχολή πολεμικών τεχνών. Μερικές από τις διδασκαλίες προέρχονται από το στρατό, την αστυνομία και τις αντιτρομοκρατικές μονάδες, αλλά κυρίως είναι βαθιά ριζωμένες στις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές σε μεγάλο βαθμό από διάφορους κλάδους πολεμικών τεχνών, όπως το jiu jitsu, το kendo και το Kali το KAPAP KRAV MAGA - ISRAELI JIU JITSU έχει εξελιχθεί για να ενσωματώσει οποιαδήποτε μέθοδο αυτοάμυνας που μπορεί να λειτουργήσει σε πραγματικές καταστάσεις, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία για όλες τις ηλικίες και κάθε σωματότυπο. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας την οικονομία κινήσεων του σώματος βάσει πέντε αρχών που είναι εύκολο να μάθουν και να χρησιμοποιήσουν όλοι οι μαθητές.

Η Ακαδημία Avi Nardia έχει εξελιχθεί ως η πληρέστερη σχολή αυτοάμυνας στον κόσμο.

WORLD WIDE ACADEMIES

Γυναίκες, άνδρες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί και παιδιά έχουν εξαπλώσει το ΚΑΠΑΠ και στις επτά ηπείρους (ναι, ακόμη και στην Ανταρκτική!). 

Το KAPAP είναι ένα σύστημα για όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να προστατεύσουν τη ζωή και να επιδιώξουν την ειρήνη. 

Το KAPAP είναι ένα ευέλικτο και πολυδιάστατο σύστημα για να διδάξει σε όλους να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να κερδίσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

EUROPEAN LOCATIONS

















NORTH AMERICA LOCATIONS








SOUTH AMERICA LOCATIONS






ASIA/AUSTRALIASIA LOCATIONS











AFRICAN LOCATIONS




======

Ιεραρχική διαβάθμιση KAPAP KRAV MAGA - ISRAELI JIU JITSU