ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ KAPAP KRAV MAGA – IJJ

 



PRACTICAL MARTIAL ARTS HELLAS

Σχολείο Εκπαιδευτών  Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας

KAPAP KRAV MAGA – ISRAELI JIU JITSU

AVI NARDIA ACADEMY

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Πρόγραμμα «Εξειδίκευση Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας» που υλοποιείται υπό την αιγίδα της AVI NARDIA ACADEMY σε συνεργασία με την Interact Group και με Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1, αποσκοπεί να καταρτίσει στελέχη που θα σταδιοδρομήσουν ως εκπαιδευτές Αυτοάμυνας στο KAPAP KRAV MAGA ISRAELI JIU JITSU της Ακαδημία του AVI NARDIA και θα ενταχθούν στην PRACTICAL MARTIAL ARTS.

Ο κλάδος των υπηρεσιών εκπαίδευσης σε θέματα ασφαλείας – αυτοπροστασίας – αυτοάμυνας  θεωρείται σήμερα ότι είναι ένας νέος ανερχόμενος δυναμικός κλάδος που επηρεάζει σημαντικά την ελληνική οικονομία.

Η ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση υπηρεσιών εκπαίδευσης στον τομέα της αυτοάμυνας – ασφάλειας, καθώς και οι νέες μορφές εγκλήματος  καθιστά ολοένα και περισσότερο αναγκαία την ύπαρξη καταρτισμένων στελεχών.

Η γνώση βασικών στοιχείων και η χρήση ευέλικτων μαθησιακών εργαλείων σχετικών με την εξειδίκευση εκπαιδευτών αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας – ασφάλειας,  προσθέτει ένα σημαντικό εφόδιο στους εκπαιδευόμενους για την γρηγορότερη εξέλιξή τους εντός του επαγγελματικού τους κλάδου.

Βασικός σκοπός του Προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνουν σωστοί επαγγελματίες, να ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις του χώρου της παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται :

Σε στελέχη και υπεύθυνους ασφάλειας εταιρειών

Σε στελέχη και προσωπικό σωμάτων ασφαλείας

Σε αυτούς που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν θεωρητικές αλλά και πρακτικές γνώσεις στο χώρο παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας – ασφάλειας.

Σε αθλητές, προπονητές και εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων

Το πρόγραμμα επίσης απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν ως εκπαιδευτές αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας KAPAP KRAV MAGAISRAELI JIU JITSU -AVI NARDIA ACADEMY και να δημιουργήσουν το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο.                Δεν απαιτείται οποιαδήποτε προγενέστερη εμπειρία.

 

ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα αποτελείται από  τον θεωρητικό και τον πρακτικό τομέα.

Οι εκπαιδευόμενοι θα παρακολουθήσουνε σειρά διαλέξεων μέσω διαδικτύου σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

Σε ότι αφορά τον Πρακτικό Τομέα, οι συναντήσεις είναι δια ζώσης και λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη  σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

18 ημέρες

Θεωρητικός τομέας: 8 ημέρες αναπτυσσόμενος σε 5 ώρες ανά ημέρα + 1 ημέρα αξιολόγηση

Ο θεωρητικός τομέας πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-learning.

Πρακτικός τομέας: 8 ημέρες αναπτυσσόμενος σε 5 ώρες ανά ημέρα + 1 ημέρα αξιολόγηση

Ο πρακτικός τομέας πραγματοποιείται δια ζώσης.

Βασική υπενθύμιση: Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες – εκπαιδευτές είναι υποχρεωμένοι για την συνεχή παρακολούθηση των οργανωμένων σεμιναρίων που πραγματοποιούνται από την KAPAP KRAV MAGA AVI NARDIA ACADEMY σχετικά με την πλήρη κατάρτιση τους στους σχετικούς τομείς καθώς και για την συμμετοχή τους στην ετήσια εκπαιδευτική ημερίδα που πραγματοποιείται από τον κ. AVI NARDIA αρχηγό του συστήματος.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

24/09/2021

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

07/11/2021

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

24 – 25 – 26/09/2021

01 – 02 – 03/10/2021

08 – 09 – 10/10/2021

Ημέρα αξιολόγησης 10/10/2021

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

22 – 23 – 24/10/2021

29 – 30 – 31/10/2021

05 – 06 – 07/11/2021

Ημέρα αξιολόγησης 07/11/2021

 

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Θεσσαλονίκη

Δίνεται επίσης η δυνατότητα πραγματοποίησης Σχολείου Εκπαιδευτών και στον τόπο δραστηριοποίησης του ενδιαφερόμενου.

 

ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα υλοποιείται εν μέρει μέσω διαδικτύου και εν μέρει δια ζώσης. Η πιστοποίηση των γνώσεων γίνεται με τη συμμετοχή των εκπαιδευόμενων σε τεστ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής ή σωστού – λάθους (θεωρητικός τομέας) καθώς και τεστ πρακτικής ανάλυσης τεχνικών και διδασκαλίας (πρακτικός τομέας).

Η επιτυχής ολοκλήρωση τόσο του θεωρητικού, όσο και του πρακτικού μέρους οδηγεί στην λήψη των ακόλουθων πιστοποιητικών στα ελληνικά και στα αγγλικά :

α) Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης Προγράμματος από το ΚΔΒΜ1 το οποίο εκδίδεται στα αγγλικά και ελληνικά.

β) Πιστοποιητικό Εκπαιδευτή KAPAP KRAV MAGA  /  AVI NARDIA ACADEMY  το οποίο εκδίδεται στα ελληνικά και στα αγγλικά.

γ) Πιστοποιητικό Εκπαιδευτή  ISRAELI JIU JITSU  /  AVI NARDIA ACADEMY  το οποίο εκδίδεται στα ελληνικά και στα αγγλικά.

γ) Πιστοποιητικό εκπαιδευτή της PRACTICAL MARTIAL ARTS.

δ) Αναλυτική βεβαίωση των μαθημάτων που παρακολούθησε.

Συμμετέχων που για οποιοδήποτε λόγο δεν ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δικαιούται να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν τον επόμενο εκπαιδευτικό κύκλο.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι εγγραφές ξεκινούν με τη δημοσιοποίηση της παρούσας προκήρυξης και διαρκούν μέχρι και την 21η Σεπτεμβρίου 2021. Το πρόγραμμα ξεκινά  24 Σεπτεμβρίου 2021 και ολοκληρώνεται 07 Νοεμβρίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι  πρέπει να συμπληρώσουν αναλυτικά τη φόρμα εγγραφής που θα βρουν στο τέλος της προκήρυξης.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα θα παραλάβετε τον πλήρη οδηγό του προγράμματος και λεπτομέρειες για την πραγματοποίηση αυτού.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Το κόστος φοίτησης ανέρχεται σε 480 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), τα οποία καταβάλλονται σε τρεις δόσεις.         

Η πρώτη δόση (160 ευρώ) καταβάλλεται με την εγγραφή, η δεύτερη δόση (160 ευρώ) καταβάλλεται μέχρι και την 09/10/2021 και η τρίτη δόση (160 ευρώ) καταβάλλεται μέχρι και 05/11/2021.

Το κόστος για όσους καταβάλουν ολόκληρο το ποσό συμμετοχής με την εγγραφή ανέρχεται στα 430 ευρώ.

Όσοι είναι άνεργοι δικαιούνται έκπτωση 10% με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


Πληροφορίες

info@academytc.com

6987 338 488