ΓΙΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

Καλώς ήρθατε στην Ακαδημία Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας KAPAP KRAV MAGA, όπου η τέχνη της αυτοάμυνας συναντά το πάθος για διδασκαλία. Το σχολείο μας είναι αφιερωμένο στον εξοπλισμό των ατόμων με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση ώστε να γίνουν ικανοί εκπαιδευτές αυτοάμυνας. Σε έναν κόσμο όπου η προσωπική ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας, πιστεύουμε στην ενδυνάμωση των ατόμων ώστε να προστατεύουν αποτελεσματικά τον εαυτό τους και τους άλλους. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας συνδυάζει πρακτικές τεχνικές, θεωρητική κατανόηση και παιδαγωγική κατάρτιση για να παράγει έμπειρους εκπαιδευτές ικανούς να κάνουν τη διαφορά στις κοινότητές τους.

Επισκόπηση προγράμματος σπουδών:

Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να παρέχει μια ολιστική εκπαίδευση στη διδασκαλία της αυτοάμυνας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ποικιλία θεμάτων, όπως:

Βασικές αρχές πολεμικών τεχνών: Οι μαθητές θα μάθουν τις θεμελιώδεις τεχνικές και τις αρχές των διαφόρων κλάδων πολεμικών τεχνών, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών, της συμπλοκής και της επίγνωσης της κατάστασης.

Τεχνικές Αυτοάμυνας: Μέσω των πρακτικών εκπαιδευτικών συνεδριών, οι μαθητές θα αποκτήσουν πρακτικές τεχνικές αυτοάμυνας προσαρμοσμένες στα σενάρια του πραγματικού κόσμου. Δίνεται έμφαση σε τεχνικές που μαθαίνονται εύκολα, είναι αποτελεσματικές και προσαρμόζονται σε διάφορες καταστάσεις.

Ψυχολογική και συναισθηματική ετοιμότητα: Η κατανόηση των ψυχολογικών πτυχών της αυτοάμυνας είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική διδασκαλία. Το πρόγραμμα σπουδών μας διερευνά θέματα όπως η διαχείριση του φόβου, η επίλυση συγκρούσεων και η ψυχολογία της επιθετικότητας.

Μεθοδολογίες διδασκαλίας: Το να γίνεις αποτελεσματικός εκπαιδευτής απαιτεί κάτι περισσότερο από απλή τεχνική επάρκεια. Το πρόγραμμά μας εστιάζει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διδασκαλίας, τεχνικών επικοινωνίας και εκπαιδευτικών στρατηγικών για την εμπλοκή και την ενδυνάμωση των μαθητών όλων των επιπέδων.

Νομικά και ηθικά ζητήματα: Οι μαθητές θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη κατανόηση των νομικών και ηθικών επιπτώσεων της αυτοάμυνας, συμπεριλαμβανομένων των νόμων χρήσης βίας, ζητημάτων ευθύνης και ηθικής λήψης αποφάσεων σε καταστάσεις υψηλής πίεσης.

Εκπαίδευση σε σενάρια: Η πρακτική εφαρμογή είναι βασικό συστατικό του προγράμματός μας. Μέσα από ασκήσεις εκπαίδευσης που βασίζονται σε σενάρια, οι μαθητές θα μάθουν να εφαρμόζουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε ρεαλιστικά σενάρια, προσομοιώνοντας κοινές καταστάσεις αυτοάμυνας που μπορεί να συναντήσουν.

Ανάπτυξη εκπαιδευτών:

Στην Ακαδημία Εκπαίδευσης KAPAP KRAV MAGA, πιστεύουμε ότι οι σπουδαίοι εκπαιδευτές γίνονται, δεν γεννιούνται. Η σχολή μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες αυτοάμυνας και πιστοποιημένους εκπαιδευτές που είναι αφοσιωμένοι στην καλλιέργεια της επόμενης γενιάς ηγετών αυτοάμυνας. Μέσω της καθοδήγησης, της ανατροφοδότησης και της πρακτικής εμπειρίας διδασκαλίας, οι μαθητές θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση και την τεχνογνωσία που χρειάζονται για να διαπρέψουν ως εκπαιδευτές από μόνοι τους.

Εμπλοκή της κοινότητας:

Το σχολείο μας δεσμεύεται να καλλιεργεί το αίσθημα της κοινότητας και της κοινωνικής ευθύνης μεταξύ των μαθητών μας. Ως μέρος του προγράμματός μας, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρωτοβουλίες προσέγγισης, εργαστήρια και κοινοτικές εκδηλώσεις με στόχο την προώθηση της προσωπικής ασφάλειας και ενδυνάμωσης για όλους.

Εάν έχετε πάθος για την αυτοάμυνα και επιθυμείτε να ενδυναμώσετε τους άλλους, η Ακαδημία Εκπαίδευσης KAPAP KRAV MAGA είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να γίνετε ένας ικανός εκπαιδευτής αυτοάμυνας ικανός να έχετε θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά σας. Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι προς την ενδυνάμωση και βοηθήστε στη διαμόρφωση ενός ασφαλέστερου, πιο ανθεκτικού μέλλοντος για όλους.

Για πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο σχολείο εκπαιδευτών συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Email επικοινωνίας: info@coregroup.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

231 231 5917

6947 847 969