ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KAPAP KRAV MAGA - IJJ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KAPAP KRAV MAGA / AVI NARDIA ACADEMY


Η Avi Nardia Academy είναι μια νέα, σύγχρονη και διαισθητική σχολή πολεμικών τεχνών. Ορισμένες από τις διδασκαλίες προέρχονται από τον στρατό, την αστυνομία και τις μονάδες καταπολέμησης της τρομοκρατίας, αλλά κυρίως είναι βαθιά ριζωμένες στις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες.

Χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό τεχνικές από τις πολεμικές τέχνες, όπως το       jiu jitsu και το kendo, το KAPAP έχει εξελιχθεί ώστε να ενσωματώνει κάθε μέθοδο αυτοάμυνας που μπορεί να λειτουργήσει σε πραγματικές καταστάσεις, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία για όλες τις ηλικίες.               

Το να σκέφτεσαι έξω από το κουτί είναι μια μέθοδος που διδάσκεται στην Ακαδημία Avi Nardia. Η ζωή φέρνει τυχαίες καταστάσεις από πολλές απόψεις και, επομένως, αν προπονείστε σαν να είστε μέσα στο κουτί, δεν θα αναπτύξετε την ικανότητα να αξιολογείτε, να αναλύετε και να ενεργείτε αποτελεσματικά.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματικό για καταστάσεις αυτοάμυνας στον πραγματικό κόσμο και συχνά διδάσκεται σε στρατιωτικό και προσωπικό επιβολής του νόμου καθώς και σε πολίτες που αναζητούν πρακτικές δεξιότητες αυτοάμυνας.

Η Ακαδημία KAPAP KRAV MAGA - IJJ / AVI NARDIA εκπροσωπείται επίσημα στην Ελλάδα από τον Οργανισμό Διαχείρισης Ασφάλειας - Ο.ΔΙ.ΑΣ. με στόχο την ένταξη όλων των πολιτών σε προγράμματα εκμάθησης.


Ο Οργανισμός Διαχείρισης Ασφάλειας (Ο.ΔΙ.ΑΣ.), είναι μια οργάνωση μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα – μη Κυβερνητική οργάνωση (Μ.Κ.Ο) όπου ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2022 με την υπ’ αριθμόν 148Σ/2022 απόφαση του πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της οργάνωσης είναι να προσφέρει βοήθεια ανιδιοτελώς στα θύματα καταστροφών και να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποτρέψουν, να προετοιμαστούν και να ανταποκριθούν σε κάθε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Να καλλιεργήσει και να αναπτύξει την γνώση και την εκπαίδευση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου σε ζητήματα ασφάλειας, αυτοπροστασίας, αυτοάμυνας και να συμβάλει στην καταπολέμηση και μείωση της εγκληματικότητας, να παρέχει κάθε μορφής ανθρωπιστική βοήθεια δίνοντας το παρόν εκεί όπου αυτή είναι αναγκαία, μέσα από ειδικά προγράμματα και συνεργασίες, να προωθεί την ανάπτυξη του πολιτισμού και του αθλητισμού μέσω δράσεων και ειδικών προγραμμάτων εκπαίδευσης.

Να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία των ζώων και στην ανάδειξη του εθελοντισμού ως το πρώτιστο αγαθό των ανθρώπων.